Onze Service

Beplanting in overleg met de klant

Zoals een café niet zonder bier kan, kan een tuin niet zonder mooie planten. Klop daarom bij Tuinwerken Knoops aan voor uw professionele beplanting in Kinrooi en omgeving. Deze aannemer weet precies welke soorten het best in uw tuin zullen passen.

Van bomen tot planten

Eerst en vooral zal er met de klant bekeken worden wat hij of zij precies in gedachten heeft. Daarna zal deze vakman alles één voor één overlopen met de klant en advies geven bij de wensen en noden. Op die manier zal uw volledige tuin op een deskundige manier aangeplant worden.

Zo kunt u onder meer kiezen uit tal van verschillende bomen, maar ook uit hangende tot kleine planten, die kunnen zorgen voor de finishing touch. Om alles helemaal op uw wensen af te stemmen, wordt er samengewerkt met een eigen kweker. Dat zorgt voor een extra persoonlijke touch.

Neem vandaag nog contact op

Zit u nog met bepaalde vragen over de beplanting van Tuinwerken Knoops in Kinrooi en omgeving? Dan is het aan te raden om vandaag nog contact op te nemen met deze tuinman. Desgewenst kan er een gratis offerte voor u worden opgesteld.