Onze Service

Snoeien van bomen en struiken

Het onderhoud van uw tuin vergt natuurlijk ook dat de planten perfect worden bijgehouden. Voor het snoeien in Kinrooi en omgeving bent u bij Tuinwerken Knoops eveneens aan het juiste adres. Deze vakman beschikt over het allerbeste materiaal om dit aan te pakken.

In alle mogelijke vormen

Zo kunt u het snoeien van hagen overlaten aan deze professional zodat deze perfect afgestemd zijn op uw tuin. Maar ook het bijknippen van bomen en planten is voor deze aannemer een fluitje van een cent. U vertelt op voorhand wat u wilt en daarna gaat hij aan de slag.

Staan er struiken rond uw tuin, die zorgen voor de nodige privacy en veiligheid? Die kunnen eventueel in de juiste vorm geknipt worden zodat ze dik genoeg worden en helemaal dichtgroeien. U zult het zich zeker niet beklagen om met Tuinwerken Knoops in zee te gaan.

Vraag bijkomende informatie

Wilt u nog wat uitgebreidere informatie over het snoeien van uw hagen en struiken, dan is het aan te bevelen om snel even contact op te nemen met Tuinwerken Knoops in Kinrooi. Alles zal u van naaldje tot draadje uit de doeken worden gedaan en u krijgt een gratis offerte van uw tuinman.