Onze Service

Uw gazon aanleggen volgens de regels van de kunst

U droomt misschien van een mooie groene grasmat in de tuin, die er altijd perfect bijligt. Dat treft, want Tuinwerken Knoops kan probleemloos uw gazon aanleggen in Kinrooi en omgeving. Deze specialist heeft hierin de nodige ervaring en weet precies hoe dat moet aangepakt worden.

Zaaien of grasmatten

Er zijn twee verschillende manieren. Enerzijds kunt u kiezen voor het leggen van grasmatten, zodat u helemaal niet hoeft te wachten voordat het gras er ligt. De graszoden zullen naadloos op elkaar aansluiten en van uitstekende kwaliteit zijn.

Maar ook als u gras wilt laten zaaien, kunt u op deze vakman rekenen. Eerst en vooral zal hij zorgen voor het egaliseren van de ondergrond, zodat de grasmaat perfect gelijk ligt. Opgelet: er wordt enkel met het echte materiaal gewerkt. Niet met kunstgras.  

Al uw vragen zijn welkom

Zijn er nog bepaalde vragen of wilt u graag wat bijkomende informatie over de manier waarop Tuinwerken Knoops uw gazon kan aanleggen in Kinrooi of omgeving, neem dan best even contact op met deze tuinman. Hij helpt u graag verder en stelt een gratis offerte op.