Onze Service

Eenmalig of periodiek tuinonderhoud

Wilt u graag het hele jaar door kunnen genieten van een mooie tuin, maar heeft u niet genoeg tijd om deze continu te onderhouden? Vertrouw dan op Tuinwerken Knoops voor een eenmalig of periodiek tuinonderhoud in Kinrooi en omgeving. U hoeft zich zo nergens zorgen over te maken.

Bemesten van het gras

Graag komt deze professional even bij u langs om te bekijken wat er precies nodig is en de verschillende opties met u te overlopen. Zo weet u op voorhand al perfect waar u aan toe bent. Zowel het onderhoud van de planten als van het gazon behoort tot het takenpakket.

Daarbij wordt helemaal niks over het hoofd gezien, zo kan deze vakman onder meer zorgen voor het bemesten van het gras, zodat het beter zal kunnen groeien. Interessant is dat Tuinwerken Knoops ook over een fytolicentie beschikt voor de bestrijding van ziektes, plagen en onkruid.

Vraag snel een gratis offerte aan

Bent u al helemaal overtuigd over het tuinonderhoud dat Tuinwerken Knoops in Kinrooi en omgeving kan aanbieden? Dan loont het de moeite om snel een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen bij deze tuinman. Zo weet u hoeveel uw project ongeveer zal kosten en krijgt u een antwoord op al uw vragen.